Op deze pagina komen de overige zakelijke verzekeringen aan bod. Hieronder staat ook een korte uitleg van de verschillende producten vernoemd, exacte in en outs van deze producten kan ik u altijd toelichten.

Bedrijfsschadeverzekeringen
Een bedrijfsschadeverzekering vergoedt de financiële gevolgen van bedrijfsstilstand ten gevolge van een gedekt gebeurtenis, dan wel de kosten die gemaakt moeten worden om de bedrijfsvoering elders voort te zetten, aangevuld met een schadevergoeding voor een eventuele omzet c.q. brutowinst-vermindering. Bedrijfsschadeverzekering is dus de verzekering van nettowinst + vaste lasten (brutowinst).

Construction All Risks verzekering
Tijdens bouwwerkzaamheden biedt de Construction All-Risks verzekering dekking voor het risico tegen schade aan het werk in aanbouw of de bestaande eigendommen van de opdrachtgever. Goederen onder opzicht en het werk zijn uitgesloten op de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. De Construction All Risks (CAR) verzekering biedt uitkomst. Deze verzekering wordt door veel opdrachtgevers als voorwaarde gesteld om deel te nemen aan een openbare inschrijving. Het is dan ook belangrijk dat u optimaal gebruik kunt maken van bestaande faciliteiten die de verzekering biedt.

Eigen vervoersverzekering 
Diefstal van de spullen uit uw bedrijfswagen is natuurlijk erg vervelend. Zeker als het om uw gereedschap gaat of uw bestellingen. U kunt dan de afspraken met uw klanten niet nakomen. Met de Eigen Vervoerverzekering verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van dit soort ongemakken.