inventarisOp deze pagina vindt u informatie over verzekeringen in en rond om uw bedrijfsgebouw, de verzekeringen die hieronder benoemd worden bieden uw zekerheid. Het is aan mij de taak om de verzekeringen goed voor u op elkaar af te stemmen. Hieronder staat ook een korte uitleg van de verschillende producten vernoemd, exacte in en outs van deze producten kan ik u altijd toelichten.

Inventaris- en goederenverzekering
Bedrijven en instellingen beschikken over inventaris en handelsvoorraden. Om bescherming te krijgen voor financiële risico’s in geval van brand, water of inbraakschade kan een inventaris worden gesloten.

De inventaris goederen verzekering verzekert een aantal gevaren, gebruikelijk bij deze verzekering is een uitgebreide dekking, brand ( inclusief rook en roet), storm, inbraak ( na diefstal) en diverse vormen van waterschade. De verzekering kan geschieden op basis van nieuwwaarde of van dagwaarde.

Computer- en elektronicaverzekering
Kunt u nog verder werken als uw computers gestolen zijn? Met deze verzekering zijn uw computers en elektronica goed verzekerd tegen onder andere brand, diefstal en bliksem. Buiten de schade aan uw computer of elektronica loopt u mogelijk ook schade op door de administratie die uw verloren ben hier zijn ook aanvullende dekkingen voor.

Geldverzekering
Is er een contante geldstroom in uw bedrijf? Contant geld brengt veel risico’s met zich mee. Een geldverzekering is dan wellicht aan te raden. Een geldverzekering biedt onder meer dekking tegen diefstal, afpersing of beroving.