recreatieOp deze pagina vindt u uitleg over verzekeringen met betrekking tot recreatie. Hieronder staat ook een korte uitleg van de verschillende producten vernoemd, exacte in en outs van deze producten kan ik u altijd toelichten.

Reisverzekering
Als u op vakantie gaat is een reisverzekering een aanrader. U bent verzekerd tegen diefstal van uw bagage zoals kleding, fototoestel of uw mobiele telefoon maar ook voor (secondaire) geneeskundige kosten bij ziekenhuisopname in het buitenland en dekking bij een ongeval. Vaak wordt er een doorlopende reisverzekering gesloten omdat deze in verhouding met een kortlopende reisverzekering vrij scherp zijn, niet alleen reizen zijn verzekerd maar ook weekendjes weg ( met overnachting en bewijs van boeking).

Annuleringsverzekering
Als uw reis niet door kan gaan vanwege onvoorziene omstandigheden dan is de annuleringsverzekering een uitkomst! Dit geldt ook als u een vakantie onverwachts eerder moet afbreken, indien het een gedekt evenement is. Vraag ons naar de  verschillende annuleringsverzekeringen.

Caravanverzekering
Op vakantie met uw caravan? Een caravan is een kostbaar bezit en dient natuurlijk verzekerd te worden. Ook kunt u met deze verzekering een vouwwagen of een stacaravan verzekeren. Zaken zoals een luifel, voortent of inboedel kunt u meeverzekeren.