Inveks Assurantiën heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van hun website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Inveks Assurantiën geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Deze website kan (hyper)links naar andere websites bevatten die niet onder controle staan van Inveks Assurantiën. Inveks Assurantiën is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Persoonlijke informatie verstrekt of verzameld via of in verband met deze website zal uitsluitend worden gebruikt overeenkomstig de voorwaarden van de Privacy Statement.

De auteursrechten en alle andere (intellectuele eigendoms)rechten met betrekking tot (de inhoud van) deze website, waaronder ondermeer begrepen software, audio, video, tekst en foto’s, behoren toe aan Inveks Assurantiën of haar licentiegevers.